Feliz Año Nuevo!

Vanuit hier wil ik iedereeneen heel gelukkig, gezond enliefdevol2010 toewensen,
envooral heel veel Pura Vida!
Dees
Desiree
Ook de allerbeste wensen voor 2010, en dat we nog veel mogen genieten van de mooie foto's en de verhalen van jou reis.
groetjes Wil Baijens
Hoi Desireé
Van hieruit voor jou ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Bedankt voor alle mooie foto's die je al gestuurd hebt. Geniet er maar lekker van en wij wachten op de volgende foto's en blijven het volgen.
Groetjes van ons. Ome Jan en Tante Jeannette
Hoi Desiree,
ook wij wensen jou een heel goed en mooi 2010 met nog veel reis plezier met foto's en verslag waar wij ook van kunnen mee genieten,dank je wel
groetjes Ome Theo & Tante Thea
Ola lieve Dees,
Bedankt voor alle prachtige foto's en verhalen die je stuurt, heb het gevoel dat ik het ook een klein beetje meemaak, top! Wij wensen jou geluk, liefde en gezondheid voor 2010. Dat er nog maar vele mooie uitdagingen op je pad moge komen.
Wen, Stef & Noa xxx
Een heel mooi 2010 voor jou en Renaat toegewenst,
vol geluk, liefde, avontuur en vooral veel reislust!
Linda & Maurice
Ha lieve Dees, nog maar 8 agen en dan gaan we elkaar weer zien, yoehoe. Heerlijk om te lezen wat je allemaal beleeft! Mooie foto's ook. Fijne week nog en tot gauw!
hi dees,
jij ook een gelukkig, gezond en liefdevol 2010, dat je nog maar mooie avonturen mag beleven.
dikke kus
Hoi Desire,
Voor jou en je reisgenote ook een heel Gelukkig Nieuwejaar. en nog heel veel reisplezier.
Wij genieten hier met je mee ook al is het van de mooie foto's en reisverhalen.
Nog een hele fijne tijd en kom vooral gezond terug.
Groetjes van Tante Joke en Ome Toon.
Desire,voor jou en je reisgenote een goed en reislustig 2010.Wij genieten van je mooie foto's en verhalen.
Groetjes Oom Johan en Tante Betsie
Desire,
De allerbeste wensen voor een geweldig 2010 vanuit een besneeuwd Nederland!!!!
Groetjes Marij Smits.